TOP

Zo komt de nieuwe flagshipstore van Perry Sport in Utrecht eruit te zien

Op zaterdag 21 april 2018 opent Perry Sport haar tweede flagshipstore. Naast Amsterdam krijgt de sportketen ook in Utrecht een hoofdwinkel, waar de nieuwe Experience Box wordt geïntroduceerd.

In de nieuwbouwvleugel van Hoog Catharijne komt de tweede flagshipstore van Perry Sport te zitten. “Dit is een logische tweede keuze, want Perry is al bijna honderd jaar aanwezig in de Domstad”, schrijft de keten in een persbericht. “Er zijn verschillende learnings getrokken uit de ervaringen in de hoofdstad en deze zullen worden meegenomen in de nieuwste flagshipstore.” In de shop wordt niet alleen het nieuwe winkelconcept verder uitgerold, maar ook de eerste Experience Box geïntroduceerd. Dit is een ‘multifunctionele ruimte waar kleding gepersonaliseerd kan worden en van waaruit verschillende events, trainingen en try outs worden georganiseerd’.

De eerste evenementen in de Experience Box staan al gepland en worden georganiseerd met onder andere Nike, Adidas, Puma en O’Neill. Maar ook lokale ondernemers kunnen een samenwerking aangaan met Perry Sport.

SafeSize

3D-voetenscanner SafeSize wordt ook in de nieuwe winkel geïntegreerd. Perry Sport werk al sinds december 2016 met het Nederlandse bedrijf samen. Safesize scant voeten en schoenen en legt die inhoud over elkaar heen waardoor een gericht advies uitgebracht kan worden over welke schoen het beste past. De scan was bij Perry al beschikbaar voor hardloopschoenen, maar in Utrecht komen daar ook voetbal- en wandelschoenen bij.

Lees ook: Interview Safesize: ‘Iedere schoenenwinkel een eigen 3D-voetscanner’

Perry Sport flagshipstore Utrecht (7)
Experience Box

Perry Sport flagshipstore Utrecht (4)
Experience Box

Perry Sport flagshipstore Utrecht (6)

Perry Sport flagshipstore Utrecht (5)

Perry Sport flagshipstore Utrecht (2)

Perry Sport flagshipstore Utrecht (1)