TOP

Zien: Sarenza x juwelenontwerper Shourouk

Speciaal voor Sarenza heeft de Franse juwelenontwerper Shourouk een exclusieve minicollectie schoensieraden gemaakt. “Ik strijd voor glam power.”

Uit de speciale samenwerking tussen Sarenza en Shourouk zijn drie sets schoenclips voortgekomen die op allerlei schoenen gedragen kunnen worden – van pumps tot sneakers. Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en bestaan uit vintagejuwelen en Swarovski-elementen. “Voor deze samenwerking neem ik een mix van de stenen en kleuren waar ik mee werk en maak ze geschikt voor schoenen”,  laat Shourouk in een persbericht weten. “Ik vind het een geweldig idee, zo word je met één clip een echte Queen of Bling.”

De schoenjuwelen zijn vanaf nu te koop bij Sarenza voor 88,99 en komen perfect op tijd voor de feestdagen.

Shourouk

De Franse Shourouk was van kinds af aan al gefascineerd door juwelen en vond hier dan ook haar toekomst in. Na gewerkt te hebben voor grote modemerken als Chloé en John Galliano, richtte ze in 2008 haar eigen merk op in Parijs. Shourouk is ondertussen erg geliefd bij grote sterren als Sarah Jessica Parker, Lady Gaga en de voormalige first lady Michelle Obama. “Ik heb altijd bewondering gehad voor de filmsterren uit Hollywood, de drama queens zoals Liz Taylor en Ava Gardner. Dat is mijn inspiratiebron: ontwerpen maken die meisjes aanmoedigen om zichzelf te zijn en plezier te hebben, om sieraden met strass naar het werk te dragen en om dit vergeten stukje vrouwelijkheid opnieuw te veroveren. Ik strijd voor glam power.”


Sarenza x Shourouk from claire SARENZA on Vimeo.

Sarenza x Shouroux

Sarenza x Shouroux2

Sarenza x Shouroux3

Sarenza x Shouroux4