TOP

Zien: Made by Sarenza X illustrator Elise Chalmin

Na hun eerste ontmoeting bleek de band tussen schoenenmerk Made by Sarenza en de Franse illustrator Elise Chalmin zo goed, dat ze besloten samen een capsulecollectie te ontwerpen.

De Franse illustrator Elise Chalmin is de nieuwe gastontwerper bij Made by Sarenza voor de komende schooljaarcollectie. De exclusieve kleurrijke capsulecollectie met grafische prints bestaat uit vier modellen in twee fluwelen prints. “Door haar passie voor artwork en kleuren beschikt Elise over een frisheid en authenticiteit die wat luchtigheid brengen in onze nieuwe capsulecollectie”, vertelt Alice de Germiny, head of private labels bij Sarenza, in een persbericht.

De Made by Sarenza X Elise Chalmin-collectie is vanaf 19 september 2018 verkrijgbaar via www.sarenza.nl.

Elise Chalmin

Elise Chalmin is al heel haar leven gefascineerd door motieven en kleuren en studeerde daarom ook illustratie en beeldmedia aan het London College of Communication. Ze begint hier texturen en kleuren te mengen om unieke kleding te creëren. In 2015 besluit Chalmin haar eigen Parijse merk op te richten onder haar eigen naam. Alle kleding bestaat volledig uit natuurlijke materialen, als zijde, katoen en vlas. De sweatshirts zijn geborduurd in Bidart in Baskenland, de rest van de collectie is gemaakt in Frankrijk.

Made by Sarenza X Elise Chalmin (8)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (1)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (10)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (11)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (12)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (13)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (7)

Made by Sarenza X Elise Chalmin (9)