TOP

Zien: de schoenen van Converse in samenwerking met kledingmerk MadeMe

Samen met het New Yorkse ‘cool girl’-kledingmerk MadeMe, brengt schoenenmerk Converse deze zomer een rebelse capsulecollectie.

Schoenenmerk Converse heeft een capsulecollectie speciaal voor vrouwen ontworpen in samenwerking met MadeMe. Het ‘cool girl’-kledingmerk uit New York staat voor de dynamiek van de jeugd in de binnenstad. Converse x MadeMe is dan ook geïnspireerd op de hedendaagse rebelse meisjes van NYC. De collectie viert de verschillende culturele stijlen en de nostalgie voor de jaren ‘90. Denk aan gedurfde kleuren, ruwe materialen en aparte details.

One Star

De Converse X MadeMe-collectie draait volledig om een platform One Star. De sneaker had dankzij zijn kleurrijke spectrum in de jaren ’90 veel fans in de rave scene. Erin Magee schafte de schoen zelf ook aan via Etsy, enkele maanden voordat zij in zee ging met Converse. Bij de schoenen hoort ook een kledingcollectie bestaande uit een jack, een oversized trackpants, een lange mouwenshirt, een oversized short en een minirugzak.

De items kosten 30,- tot 110,- en zijn sinds 24 mei 2018 wereldwijd verkrijgbaar.

MadeMe

MadeMe wordt in 2007 opgericht in New York City door Erin Magee. Het ‘cool girl’-kledingmerk maakt kleding met een typische boyfriend-look speciaal voor vrouwen.

Converse X MadeMe (2)     Converse X MadeMe (3)

Converse X MadeMe (4)     Converse X MadeMe (5)

Converse X MadeMe (6)     Converse X MadeMe (7)

Converse X MadeMe (8)     Converse X MadeMe (9)