TOP

Xsensible Spring Summer 2022

Functionele sneakers blijven ook in de toekomst de kern van onze collectie. De nieuwe stijlen voor Spring Summer 2022 zien er nog dynamischer en moderner uit dan hun voorgangers. De collectie bevat een uitgebreide variatie aan materialen en details.

Tegenover nubuck en glad leer staan lakafwerkingen en subtiele, glanzende metallic-accenten. Perforaties in het leer zorgen voor een zomerse, lichte uitstraling. Met tweekleurige veters en 3D-prints zijn de designs fris en modern. De kleuren zijn licht gehouden, met veel babyblauw, zandkleur en nude-tinten. De vrouwelijke uitstraling wordt onderstreept met pastelkleurige accenten in lila en mauve. Het zilver en goud zorgen voor extra stijl en klasse in het design.

Wandelen en hiken is en blijft extreem populair. Daarom heeft Xsensible nog meer wandelmodellen opgenomen in de collectie, inclusief lichte boots en lage schoenen voor zowel dames als heren. De schoenen zijn vormgegeven met vrolijke, felle kleuren, colorblocking, voeringen in accentkleur en metallic afwerkingen. Het bewezen Dry-X-membraan maakt deze outdoor-sneakers prefect geschikt voor wind en weer. De zolen leveren bovendien een goede grip, waardoor de modieuze modellen ook ideaal zijn voor op de golfbaan.

Info: Xsensible – Oude kleefsebaan 119 – 6572AK Berg en Dal
E: info@xsensible.com W: www.xsensible.com