TOP

Winnaars ‘Shoe Shop Take Over’ van Van Arendonk bekend

Voor het 50-jarig jubileum maakten klanten van Van Arendonk kans op een eendaagse overname van de schoenenwinkel in Eindhoven. De winnaars zijn bekend en een goed doel is gekozen.

Op vrijdag 13 april 2018 nemen beste vriendinnen Shirley Vlemmix, Ilse Keuten en Mariska voor één dag schoenenwinkel Van Arendonk in Eindhoven over. “We horen ontzettend vaak hoe leuk mensen het wel niet zouden vinden om een eigen schoenwinkel te runnen”, laat eigenaar David Peters via een persbericht weten. “Het jubileum leek ons een mooie aanleiding om deze “take over” voor iemand mogelijk te maken.”

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met Linda.Foundation en de winst gaat dan ook naar het goede doel van Linda de Mol. Met het geld helpen ze gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De Shoe Shop Take Over vindt plaats op 13 april van 13.00 tot 21.00 uur aan de Hooghuisstraat 31 in Eindhoven.

Lees ook: De visie van David en Danielle Peters van Van Arendonk: ‘Wij focussen niet op kwantiteit, maar op kwaliteit’

Winnaars

Shirley Vlemmix, Ilse Keuten en Mariska zijn al meer dan 25 jaar goede vrienden.

Shirley Vlemmix is werkzaam bij een woningcorporatie in Eindhoven en heeft samen met haar man twee kinderen. “Super tof natuurlijk omdat ik nu middels deze take over iets kan betekenen voor Linda.Foundation. Onze kids komen om in het speelgoed. Best beschamend eigenlijk, met de wetenschap dat er zoveel kinderen in Nederland zijn die dit niet hebben.”

Ilse Keuten is trotse moeder van Aïsa, ‘een meisje van zeven jaar die meer dan genoeg krijgt’. “Iets voor anderen kunnen betekenen, delen en verbinden, is wat een mens gelukkig maakt. Daarom doe ik mee met de Shoe Shop Take over met de ambitie veel op te halen voor de Linda.Foundation.”

Mariska werkt als makelaar, heeft twee kinderen en is dol op schoenen. “Hardlopen voor KIKA, meedoen aan de Alpe D’huzes, ik zet me graag in voor een goed doel. De actie van Van Arendonk voor de Linda foundation trok dan ook direct mijn aandacht.”