TOP

Wijziging sales teams Björn Borg Footwear en Brunotti Footwear

Star Collections bv, die via haar dochterondernemingen Serve & Volley Footwear bv en Palms and Pines Footwear bv de wereldwijde licenties bezit van Björn Borg Footwear en Brunotti Footwear, heeft per 1 juni 2014 de samenstelling van de Nederlandse sales teams gewijzigd.

Alfred van Gastel is benoemd tot country manager Nederland voor Brunotti Footwear. Hij komt over van het Björn Borg Sales team waar hij senior key account manager was.

Emiel Strikkers gaat het sales team van Björn Borg Footwear versterken. Emiel was account manager bij Brunotti Footwear.

Nieuwe strategische aanpak
Ingmar van der Kooij, international sales manager bij Star Collections zegt over de nieuwe indeling van de sales teams: “Wij zijn binnen onze organisatie al enige tijd bezig met een nieuwe strategische aanpak waarbij onze product, marketing en sales afdelingen worden geoptimaliseerd. Alfred van Gastel  voegt 25 jaar schoenenervaring toe aan het Brunotti-team. Emiel Strikkers voegt op zijn beurt- naast zijn ervaring bij Brunotti – een frisse blik en mode-achtergrond toe aan het Björn Borg-team. Wij zijn er trots op dat wij onze eigen mensen ook binnen ons bedrijf een nieuwe uitdaging kunnen bieden en zien het nieuwe verkoopseizoen dan ook zeer verwachtingsvol tegemoet.”