TOP

Welk mannen horloge volgt de laatste modetrends?

Ben je op zoek naar een mannen horloge die helemaal aansluit bij de nieuwste horlogetrends? Dan ben je bij Textilia natuurlijk op de juiste plek. We vertellen je als eerste over de nieuwste modetrends, niet alleen voor dames maar ook zeker voor modieuze heren. Modetrends gaan natuurlijk verder dan gewaagde jeans en hippe overhemden. Jouw outfit is namelijk nog niet compleet zonder een stijlvol horloge.

Met een horloge maak jij jouw outfit helemaal af

Met een mannen horloge maak je een trendy outfit natuurlijk helemaal af. Meer en meer is het horloge het verlengstuk van de outfit geworden. Het horloge is minder noodzakelijk voor de tijd, nu wel voortdurend op onze smartphone kijken tegenwoordig. Vanwege de nieuwe rol, is het design van het horloge alleen maar belangrijker geworden. Niet voor niets wordt daar door de producenten ook meer aandacht aan geschonken. Het aangeven van de tijd lijkt maar bijzaak.

Vol functionaliteiten of juist meer basic?

Natuurlijk bepaal je als man zelf wat je zoekt in het horloge. Is het puur voor de uitstraling van het uurwerk of kies je voor een horloge met alle denkbare functionaliteiten? Tegenwoordig is er niets wat het horloge niet voor je kan meten, denk maar aan de smartwatches. Van basic tot zeer luxe. Alles is mogelijk tegenwoordig, zoals de keuze enorm is. Wat dat betreft heeft ook het heren horloge zich bijzonder sterk ontwikkeld.

Het Tommy horloge is vanaf de lancering erg populair

Een van de meest populaire horloges voor mannen is het Tommy horloge, onderdeel van Tommy Hilfiger. Hilfiger had altijd al een zwak voor horloges, niet in de laatste plaats omdat zijn vader jarenlang zijn brood verdiend had als horlogemaker. Nadat Tommy in 1985 aan de weg begon te timmeren met kleding, parfums, sieraden en accessoires duurde het nog tot 1999 voor Hilfiger dan eindelijk deed wat hij al zo lang wilde: een horloge op de markt brengen.

Behalve voor heren ook genoeg aanbod voor dames

Het horloge was meteen een schot in de roos en tegenwoordig is het Tommy horloge niet meer weg te denken. De horloges van Hilfiger hebben vrijwel altijd een klassieke uitstraling met een moderne twist. De nautische invloeden vallen ook op. Zo hebben de Hilfiger horloges een geheel eigen uitstraling en een stijl die zeer herkenbaar is. Overigens biedt Tommy zeker ook voldoende fraaie horloges voor dames aan. Wat dat betreft is Tommy dus nooit eenkennig geweest.

Andere rol door de prominente plaats van de smartphone in ons leven

De rol van het horloge is nogal veranderd. Dat heeft zeker ook te maken met de prominente rol van de smartphone. Steeds vaker kijken we op onze telefoon voor de tijd, in plaats van op een horloge. Dit neemt niet weg dat het juist als modeproduct aan importantie gewonnen heeft. Het horloge maakt een outfit echt af. Het geeft je net dat beetje extra uitstraling. En in die nieuwe rol voelt het horloge zich ook prima thuis.