TOP

Wat ga jij doen tijdens de herfstachtige dagen?

De herfst staat weer voor de deur. Tijd om je comfortabele, warme kleding uit de kast te trekken. Naast de zomer heeft óók de herfst zo zijn mooi kanten. Bang om in een herfstdipje te belanden? Word je al moedeloos van de gedachte aan de donkere, sombere, natte herfstdagen? Geen paniek! Er zijn genoeg leuke dingen te doen om er een leuke herfst van te maken. Met deze tips kom je de herfst zo door!

Haal je bakskills tevoorschijn!

Houd je van bakken? Een ideale bezigheid voor de wat nattere herfstdagen. Bak bijvoorbeeld een overheerlijke appeltaart met net wat extra kaneel eroverheen. Wat is er nou lekkerder dan met een kopje thee en een zelf gebakken stukje appeltaart bij de kachel te zitten? De echte liefhebbers maken de taart natuurlijk af met een lekkere dikke toef slagroom.

Heb je wel genoeg gehad van die ene standaard cake of muffins? Wat dacht je van een variatie op je baksels? Maak bijvoorbeeld in plaats van je naturel cake een cake met een lekkere vulling. Een ander leuk alternatief is een hartige muffin in plaats van een zoete muffin. Experimenteer er lekker op los.

Schuif lekkere warme pantoffels aan je voeten voor je favoriete serie

Ben je gek op films en series? Kruip dan lekker onder een dekentje en zet de tv maar aan! Heb je snel koude voeten? Geen probleem. Er zijn tal van leuke, überzachte pantoffels te koop. Bijvoorbeeld bij Scapino! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker zittende Spaanse slof van het merk Thu!s. Of ga voor de jungle aan je voeten of een pantoffel met harde zool. Ideaal om de hond even uit te laten tijdens de reclame. Dus trek snel dat dekentje over je heen en starten maar met die filmmarathon!  

Trek je stoute schoenen aan en maak een boswandeling

Naast dat je binnen genoeg kan doen, is het ook hartstikke fijn om wat frisse lucht op te snuiven.  Helemaal tijdens de herfst is het buiten echt ontzettend mooi. De bladeren hebben prachtige kleuren en het bos ruikt heerlijk. De ideale omstandigheden om een boswandeling te maken. Trek je laarzen maar aan en gaan met die banaan!