TOP

Walter Agencies voegt nieuw merk toe aan portfolio

Sinds afgelopen herfst-winterseizoen heeft Walter Agencies een nieuw label toegevoegd aan het merkenpakket: Amberone.

Amberone is sinds afgelopen herfst-winterseizoen opgenomen in het protfolio van Walter Agencies. “Het merk komt uit een echte Spaanse fabriek en mijn roots liggen in Spanje”, legt Walter van de Kerkhove uit in de nieuwsbrief van schoenencentrum Cast in Nieuwegein. De schoenen zijn sportief, hebben een maximale hak- en zoolhoogte van drie centimeter en zijn vooral geschikt voor vrouwen boven de 25.

“Ik werk al 27 jaar met Brenda Zaro en de fabriek van Amberone heeft een vergelijkbare werkwijze. Zo kan deze fabriek ook Private Label maken en zijn ze erg flexibel wat betreft het samenstellen van modellen, kleuren, materialen, eigen assortiment en snelle, korte levertijden. Ik denk dat daar ook de toekomst ligt voor veel winkeliers.”

De items uit de fabriek van Amberone zijn vanaf 4 weken leverbaar. Vervolgens kan er elke week uitlevering plaatsvinden.

Contact

Walter Agencies is te bezoeken in Cast in showroom 036. Er kan ook contact worden opgenomen door te mailen naar walter.agencies@planet.nl of door te bellen naar 06 53172796.