TOP

Vrouw bestelt voor 7000 euro aan Louboutin’s

Een vrouw uit het Amerikaanse stad Missouri heeft een enorme bestelling gedaan op de website van Christian Louboutin. De vrouw stopte voor 7000 euro aan hakken van de Franse ontwerper in haar virtuele winkelmandje.

Het is de grootste bestelling die het Franse schoenenlabel, dat wereldwijd bekend werd met haar rode zool, sinds de lancering van de webshop vorig jaar heeft gehad. De prijs voor een paar befaamde Louboutin pumps varieert van 500 tot 1000 euro per stuk. “Het bewijst maar weer dat we ook klanten hebben die onze traditionele winkels niet kunnen bereiken”, Andrea Hadfield, e-commerce manager van het luxe schoenenmerk. 

Very Prive
De best verkopende schoen van dit moment is de Very Prive, een stiletto met hakken van twaalf centimeter. “Christian zei al eens dat iedere vrouw die van mode houdt minimaal een paar van deze pumps in haar kast zou moeten hebben staan. Onze klanten zijn het daar volledig mee eens”, aldus Hadfield.

Louboutin’s voor kids
Naast de duurste online bestelling ooit kreeg Louboutin onlangs ook een opmerkelijk verzoek van een klant. Via e-mail verzocht een moeder het merk om een paar pumps op maat te maken voor haar 2-jarige dochter. Het meisje is niet het eerste kind dat hoge hakken draagt. Suri Cruise, de 5-jarige dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, heeft een collectie pumps ter waarde van een ton.