TOP

Vierde editie Challenge4Manager bij vanHaren

vanHaren Schoenen organiseert vrijdag 17 juni 2011 een Challenge4Manager. Dit is een selectiedag voor toekomstige managers, waarbij alle deelnemers kans maken op een arbeidscontract bij vanHaren. Het is inmiddels de vierde editie van de Challenge4Manager.

vanHaren Schoenen opent nog steeds nieuwe winkels in Nederland. Dit biedt kansen voor filiaalmanagers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging én ook voor trainees die graag opgeleid willen worden tot filiaalmanager.

Op vrijdag 17 juni vindt de Challenge4Manager plaats in het support office van vanHaren Schoenen in Waalwijk. De selectiedag voor (aankomende) filiaalmanagers bestaat uit een aantal ronden: kennismaking, verkoopvaardigheden, managementvaardigheden, een kleine assessment en een eindgesprek.

Arbeidsovereenkomst
De kandidaten kunnen gedurende deze ronden laten zien wat zij in hun mars hebben. Na elke selectieronde zal een aantal kandidaten afvallen. De deelnemers die alle selectieronden met succes doorlopen zijn de winnaars van de dag. Zij ontvangen direct een arbeidsovereenkomst bij één van de Beste Werkgevers van 2008, 2009 en 2010.