TOP

Via Vai komt met nationale tv-campagne

Via Vai heeft een nationale tv-campagne voor zomer 2020 gelanceerd. De ‘Via Vai fits you’-commercial is tot begin april op onder meer de RTL-zenders te zien.

Via Vai komt naar de Nederlandse huiskamers met een grootschalige tv-campagne voor zomer 2020, Via Vai fits you. De commercial is sinds 16 maart voor  drie weken op alle Ad Alliance kanalen te zien. Dat wil zeggen; alle RTL-zenders, MTV, TLC, Fox, ID en Comedy Central. De campagne draait om diversiteit. Het schoenenmerk hoopt alle vrouwen in Nederland te bereiken met de boodschap: ‘Het past jou, jou en jou.’

 “We zijn een half jaar geleden vol enthousiasme aan deze campagne begonnen”, stelt het schoenenmerk in een persbericht. “Maar het momentum is vanwege het Covid-10 virus niet ideaal. Het raakt mensen en het raakt de branche. Desondanks zetten we al onze activiteiten op een positieve wijze voort.”

Via Vai werkt voor de campagne met drie verschillende spots: een commercial van 30 seconden (deze was te zien vanaf 16 maart), een commercial van 20 seconden in combinatie met programmasponsoring (was te zien vanaf 23 maart) en programmasponsoring (vanaf 30 maart). De commercials worden zowel overdag als primetime uitgezonden.

De spot is hier te zien:

Beeld: Via Vai (zomer 2020)