TOP

Vans X Van Gogh Museum in no time uitverkocht

De Vans X Van Gogh Museum-collectie is zo razend populair dat de schoenen en kleding al binnen een weekend zijn uitverkocht.

Na een week lang groots in de media te hebben gestaan, was het op vrijdag 3 augustus 2018 zo ver: Vans lanceerde een kunstzinnige schoenen- en kledinglijn met het Van Gogh Museum. Nu blijkt de samenwerking zo razend populair dat de twee bedrijven hun fans moeten teleurstellen: “Vanwege de extreem grote vraag is de Vans x Van Gogh Museum-collectie uitverkocht. Onze excuses voor het ongemak.” Vans en Van Gogh Museum laten weten dat de collectie weer terug komt, maar wanneer is nog niet bekend.

Vans X Van Gogh Museum

Voor de Vans X Van Gogh Museum-collectie zijn vier kunstwerken van Van Gogh op de schoenen en kleding van Vans gezet. Een deel van de winst van het project wordt gebruikt voor het behoud Vincent van Gogh’s kunstwerken. “We zijn erg blij met de collectie van Vans X Van Gogh Museum, omdat dit aansluit bij onze missie om het werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen”, vertelt Adriaan Dönszelmann, Managing Director van het Van Gogh Museum, in een persbericht.