TOP

Vans introduceert volledig afspoelbare schoen

Vans presenteert de Trek Slip-On, de eerste volledig afspoelbare schoen van het merk. Het idee achter de Trek Slip-On is het ontwerpen van een schoen met de voordelen van een sandaal.

De Trek Slip-On is ontworpen met behulp van het wereldwijde surfteam van Vans. Het resultaat is een volkomen flexibele en volledig afspoelbare instapper. De schoen is licht van gewicht, makkelijk in te pakken voor elk avontuur en bestand tegen zand, vuil, rotsen, de stoep en alles daartussenin.

Ademend

Het bovenwerk van de Trek Slip-On heeft een checkerboard ontwerp met open stukken voor ademend vermogen en biedt de mogelijkheid om de volledige schoen af te spoelen wanneer dat nodig is. De gaatjes langs de neus en hiel zorgen voor waterafvoer en de oversized omgekeerde wafelzool zorgt voor betere tractie en grip in verschillende omstandigheden.

De schoen is verkrijgbaar in drie kleuren en een limited edition ontworpen door kunstenaar Chris Johanson als onderdeel van zijn Vans x Chris Johanson-collectie. De Trek Slip-On is verkrijgbaar in Vans Surf-winkels en op Vans website.

Beeld: Vans