TOP

vanHaren in top 10 Beste Werkgevers 2012

vanHaren schoenen staat in 2012 opnieuw in de top 10 Beste Werkgevers van Nederland. De schoenenketen behaalde in de categorie 1000+ medewerkers een tiende plaats in de lijst.

Dat blijkt uit het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau Effectory.
In dit onderzoek beoordelen 190.000 medewerkers hun eigen werkgevers. vanHaren kwam als beste uit de bus in de modebranche en mag zich nu al vijf jaar op rij één van de beste werkgevers noemen.

Directeur Krein Bons is trots dat zijn bedrijf wederom in de top 10 staat. “Werkvreugde behoort zowel tot een van onze strategische doelen als onze bedrijfswaarden. Ik ben blij dat terug te zien op het gebied van betrokkenheid en collegialiteit.”

Prettige werksfeer
Daarnaast is de hoogste score op het gebied van rolverdeling volgens Bons het gevolg van duidelijke onderlinge afspraken en een prettige werksfeer. “De lijn tussen het support office en de filialen zijn kort en het is snel duidelijk wat er van elkaar wordt verwacht. Er heerst in het bedrijf al decennia lang een familiecultuur waar medewerkers zich prettig bij voelen. Niet alleen binnen vanHaren, maar in het hele Deichmann-concern. Collega’s hebben iets voor elkaar over, ze steunen elkaar. Successen worden ook samen gevierd. Er wordt veel aan teambuilding gedaan, het sociale aspect speelt een belangrijke rol.”

Deichmann-groep
vanHaren is met 140 filialen en een online shop, 1.458 medewerkers één van de grootste, schoenenretailers in Nederland. De Nederlandse schoenenketen behoort tot de Deichmann-groep. Het Duitse moederbedrijf is actief in 22 landen, in zowel Europa als in de Verenigde Staten.