TOP

Van Os opent filiaal in Westfield Mall of the Netherlands


Op zaterdag 5 oktober opent Van Os tassen en koffers een nieuw filiaal in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands.

Van Os tassen en koffers opent aankomend weekend zijn dertigste filiaal in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Directeur Hein van Os vertelt in een persbericht over de opening: “Zo’n groot en mooi winkelcentrum met veel diversiteit voor de klant, daar wil je onderdeel van uitmaken.” Hoewel de officiële opening van de vleugel pas in de tweede helft van 2020 zal plaatsvinden, opent op 5 oktober reeds het nieuwste Van Os filiaal. De nieuwe zaak wordt 128 vierkante meter groot.

Bereikbaarheid

Met de nieuwe winkel wil Van Os vooral de bereikbaarheid verbeteren en dichterbij de klanten komen te staan, zo legt de directeur uit: “Westfield Mall of the Netherlands is qua ligging een spin in het web en daardoor perfect bereikbaar vanuit verschillende grote steden in de randstad. Met de nieuwe vestiging kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

Over Van Os

Het familiebedrijf Van Os tassen en koffers bestaat sinds 1929 en heeft 30 winkels verspreid over heel Nederland. Het eerste filiaal was in hartje Rotterdam, waar ‘oma Van Os’ in 1929 een lederwarenwinkel opende aan de Beijerlandselaan. Dit jaar is een jubileumjaar en viert de zaak haar 90-jarig bestaan.

Over Westfield Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhagen wordt verbouwd tot een internationaal “retailicoon” en gaat in 2020 verder als de toekomstige ‘Westfield Mall of the Netherlands’. Met een vloeroppervlakte van 117.000 vierkante meter, 280 winkels en 45 eetgelegenheden zal het vernieuwde centrum flagshipstores van verschillende merken aanbieden. Er komt ook een foodmarkt en bioscoop. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 590 miljoen euro in de realisatie van de plannen.