TOP

Van den Assem viert opening twintigste winkel in Amsterdam [foto’s]

Op donderdag 7 september 2017 opende Van den Assem haar twintigste winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam. In een overvolle zaak proostten bekende gezichten uit de schoenenbranche op de nieuwste aanwinst van het familiebedrijf.
Al vroeg in de avond staat de winkel aan het Gelderlandplein 149 overvol. Veel bekende gezichten uit de schoenenbranche zijn speciaal afgereisd naar Amsterdam om te proosten op de opening van de twintigste winkel van Van den Assem. Een uit het oog springende shop van 390 m² - één van de grootste filialen van de schoenenketen - waar winkelbeleving centraal staat. Zo geven de zwarte displaytoestellen de ruimte een chique uitstraling, is de winkel gevuld met luxe banken en stoelen en zorgen de vele planten voor een huiselijk gevoel. Vooral de opgezette pauw in de etalage is een welkome blikvanger.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement