TOP

Van Bommel rolt Stockbase internationaal uit

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel (Van Bommel en Floris van Bommel) gaat na een succesvolle pilotperiode met Stockbase werken aan een internationale uitrol.

Stockbase, het systeem waarmee leveranciers klanten centraal kunnen faciliteren met beschikbare voorraad, productafbeeldingen en orderverwerking, is met Van Bommel begonnen aan een internationale uitrol. “Van Bommel ziet in een sterk veranderend retaillandschap Stockbase als een innovatieve vorm van samenwerking met haar klanten”, aldus de Stockbase in een persbericht.

Pilot

Er werd eerst een pilot gedraaid, waaruit bleek dat gekoppelde retailers aantoonbaar meer omzet draaien door het terugdringen van lost sales en het verrijken van de collectie. Van Bommel koos voor Stockbase zodat het kan meeliften op de reeds bestaande e-commerce integraties bij haar klanten. Daarnaast is Stockbase bezig om deze connecties internationaal verder uit te breiden.

Regie

Van Bommel heeft volledige regie omtrent aansluitingen en distributie van haar merken. Dit wordt een Stockbase licentie (on-premise) genoemd. Een ander model is het Software as a service (Saas) model.

Samenwerking

Retailers die interesse hebben om, in deze samenwerking de krachten te bundelen, kunnen per direct een aanvraag bij Van Bommel. Voor deze samenwerking heeft van Bommel een gebruiksovereenkomst opgesteld. Na overeenstemming draagt Stockbase zorg voor de coördinatie en support van de aansluiting.