TOP

Vacature: collectie- en accountmanager Jan Jansen schoenen – m/v (fulltime – 40 uur)

Sinds kort is Hooijer Groep - met alle bijbehorende rechten - eigenaar geworden van een oer-Hollands merk met wereldfaam; Jan Jansen. Op gebied van design en fashion staat Jan Jansen rotsvast in het rijtje van grootheden als Victor & Rolf, Marlies Dekkers, Frans Molenaar en Frank Govers.

Met inmiddels zestig jaar in het vak, heeft Jan Jansen al duizenden ontwerpen op zijn naam staan en samengewerkt met bekende modehuizen als Dior. Het is een mode-icoon in zowel binnen- als buitenland, die met zijn schoenen Nederland op de kaart heeft gezet.

In het licht van deze introductie zoeken wij een ervaren collectie- / accountmanager die het merk van A tot Z kan beheren. Je bent de creatieve schakel tussen designers, fabrikant en Jan Jansen zelf. Daarnaast zit je strak op deadlines, genereer je de verkoop en heb je kennis van de Nederlandse schoenenmarkt en haar klanten. Ook beheer je alle overige voorkomende werkzaamheden van een accountmanager.

Jan Jansen blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe collecties en zal binnen deze samenwerking het designteam van de Hooijer Groep van creatieve input voorzien. Met als doelstelling: toegankelijke schoenen met een ‘Jan Jansen-touch’ die in de zomer van 2022 terug naar de winkels worden gebracht. Deel jij deze ambitie?


Dan verwachten wij het volgende van jou: 

Jouw profiel

–  Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (richting sales); 
– Technische kennis én materiaal en mode kennis op schoengebied is een vereiste;
– Je bent representatief, ondernemend en resultaatgericht; 
– Goede beheersing in het Nederlands en Engels (andere talen is een pre);  
– Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
– Zelfstandig maar geen eenling; 
– Ervaring als vertegenwoordiger is een pre;  
– Je bent in het bezit van een rijbewijs; 
– Bij voorkeur woonachtig in Overijssel. 

Over de Hooijer Groep 

De Hooijer Groep is distributeur, importeur en agent voor meerdere schoenmerken en een sokkenmerk. Ons centrale magazijn en hoofdkantoor zijn gevestigd in Oldenzaal. In Nieuwegein zitten onze showrooms. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dat laatste doen we via meerdere online webshops als ook via onze eigen mono brand stores verspreid over heel Nederland. Daarnaast hebben we een aparte entiteit op het gebied van E-commerce. Nieuwsgierig? www.hooijergroep.nl/over_ons.php

 Ons aanbod

–  Een uitdagende functie
– Uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst 
– Een goed basissalaris; 
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een collegiale en plezierige werkomgeving. 

Interesse? 
Heb je interesse in deze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Binnen onze organisatie kun je rekenen op full support! Mail een korte motivatiebrief, plus cv met pasfoto vóór 5 mei naar: vacature@hooijergroep.nl