TOP

Uitreiking Gouden en Zilveren Schoen 2016

Op maandag 13 maart 2017 worden weer de Gouden en Zilveren Schoen uitgereikt door retailserviceorganisatie ANWR-Garant. Dit gebeurt tijdens vakbeurs Buy&Bloom in schoenencentrum Cast.

Elk jaar reikt retailserviceorganisatie ANWR-Garant de Gouden en Zilveren Schoen uit aan de beste leveranciers van Nederland. Leden beoordelen bedrijven hiervoor onder andere op prijs-kwaliteitverhouding en nazorg voor de winkeliers. Tijdens de vakbeurs Buy&Bloom op 13 maart 2017 worden om 13.00 uur de prijzen uitgereikt op het middenplein in schoenencentrum Cast in Nieuwegein. De Gouden Schoen gaat naar de beste gevestigde leverancier en de Zilveren Schoen naar de beste opkomende leverancier.

Vorige winnaars

Vorig jaar won Xsensible de Gouden Schoen voor de Stretchwalker, een schoen die in samenwerking met de Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka werd ontwikkeld. “Wij zien het als een teken dat we op de goede weg zitten”, liet ceo Max Krol toen aan Schoenvisie weten.

De Zilveren Schoen ging in 2016 naar het Italiaanse label Maripé waarvan ANWR-Garant vond dat het ‘in zeer korte tijd onmisbaar in de schoenencollectie van iedere vrouw is geworden’.