TOP

Ugg werkt samen met Philip Lim [foto’s]

Philip Lim gaf voor de najaarscollectie 2017 zijn model, muze en stylist de kans om zijn nieuwe samenwerking met Ugg vorm te geven.

Voor zijn nieuwe samenwerking met Ugg gaf Philip Lam de styling uit handen. Zijn model en goede vriend Paolo Roldan gaf de collectie de look van zijn eigen kledingkast. Philip Lim ligt toe: “Ik wilde de kleding dichterbij de man brengen, dus vroeg ik Paolo om er gewoon voor te gaan, vrij spel. Hij heeft zo’n instinctieve spontaniteit in de manier waarop hij tegen kleding aankijkt. Paolo heeft een unieke kijk waarmee een frisse, sophisticated street style collectie tot stand kwam.”

 

Philip Lim staat voor een bereikbare designer experience met alledaagse klassiekers in een gek jasje gestoken. Het resultaat is een cool, simpel, chique look voor mannen en vrouwen die persoonlijke stijl en jeugdige elegantie hoog in het vaandel hebben staan. Philip Lim debuteerde in 2005 met direct succes. Meer dan tien jaar later is zijn merk verkrijgbaar in meer dan 50 landen en 450 boetieken en warenhuizen wereldwijd.

 

UGG PHILIP LIM 1

 

UGG PHILIP LIM 2

UGG PHILIP LIM 3

UGG PHILIP LIM 4