TOP

Twee nieuwe medewerkers bij ANWR-Garant Nederland

Het team van ANWR-Garant Nederland is per 1 juni 2011 uitgebreid met twee nieuwe medewerkers: Bastiaan Nieuwdorp en Johan Vermij.

Bastiaan Nieuwdorp gaat aan de slag als retail adviseur. Samen met Martin Tiemessen, Koos Jacobs en Arnoud Reijmers zal hij de leden van ANWR-Garant bijstaan met deskundig retail advies. Bastiaan heeft veel ervaring in de zelfstandige retail. Hij is sales- en marketing manager geweest en heeft jarenlang een eigen kledingwinkel gehad, waar hij naast kleding ook schoenen verkocht.

Johan Vermij gaat de functie van financieel bedrijfsadviseur vervullen. Johan gaat samenwerken met Rien van Os en Edwin Mak. Johan is werkzaam geweest als controleleider bij een accountantskantoor. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan om de leden van de inkooporganisatie op bedrijfs-, financieel- en fiscaal vlak goed te kunnen ondersteunen.

Strategie 
Algemeen directeur Dennis Beute is erg blij dat het team van ANWR-Garant Nederland uitgebreid is met deze functies. “Door het aannemen van deze heren volgen we de strategie die we voor ogen hebben met de nieuwe organisatie.”

“Onze adviseurs zijn nu veel meer in het land aanwezig en zo kunnen we onze leden op meerdere vlakken bijstaan. Wij willen extra rendement bieden door ter plaatse te sparren met de winkelier en blijven zo zelf ook goed op de hoogte van wat er in de markt speelt en kunnen hier dan sneller op inspelen,” aldus Dennis Beute.