TOP

TME: Kan je als retailer of merk nog wel zonder een professionele webwinkel?

Tijdens de expertsessie van UwDigitaleWinkel.nl komen de belangrijkste vragen m.b.t. online verkopen aan de orde komen. Zoals: trends in oriëntatie- en koopgedrag van de moderne consument en waarom zou je als retailer een webwinkel moeten starten?

Tijdens de expertsessie van UwDigitaleWinkel.nl komen de belangrijkste vragen m.b.t. online verkopen aan de orde komen. Zoals: trends in oriëntatie- en koopgedrag van de moderne consument en waarom zou je als retailer een webwinkel moeten starten? Daarnaast worstelen veel retailers met de keuze van hard- en software. Moet je hierin wel investeren en wat zijn de alternatieven? Zelf doen of uitbesteden? En hoe werkt dat dan? Een sessie waarin al je prangende vragen over online verkopen aan de orde komen. Een praktische sessie, geen eenzijdig verhaal. Grijp nu je kans om de vragen die je hebt aan een expert te stellen! De sessie zal worden geleid door Wim van Merkensteijn, directeur en oprichter van UwDigitaleWinkel.nl

Textilia Mode Experience vindt dit jaar plaatst op maandag 8 november 2010. De winkelvloer anno 2010/2011 reikt veel verder dan de vierkante meters in je zaak! Klanten kun je op allerlei manieren virtueel verleiden en aan je binden. Tijdens de vierde editie van TME draait het om: Virtual Future. 

Meld je nu aan voor Textilia Mode Experience 2010 en profiteer als abonnee van Textilia, Schoenvisie, Bengels en/of Sportcult van korting! Je betaalt slechts €129,- per kaartje i.p.v. €189,-!