TOP

Tango Shoes opent nieuwe showroom in België

De collectie van Tango Shoes is vanaf 20 januari ook te zien in een showroom in België. Het merk trekt in bij GAB (Group Alain Broekaert) in Ternat.

De showroom is opgezet in samenwerking met de Belgische presentratrice Annelien Coorevits en haar AC-kledinglijn. Coorevits en Tango werken ook samen voor een speciale ACxTango-schoenencollectie. De twee bedrijven zijn samen ingetrokken bij Group Alain Broekaert, de Belgische distribiteur van zo’n 20 modemerken, vlakbij Brussel. Klara Joos wordt het aanspreekpunt voor beide labels. Joos heeft zowel ervaring in de mode- als schoenenbranche, wat haar ‘de juiste persoon maakt voor alle vragen over beide merken’, meldt Tango Shoes in een aankondiging.

Vijf jaar

Tango Shoes bestaat vijf jaar en laat steeds vaker van zich horen. In zomer 2020 vierde het Nederlandse schoenenmerk dit eerste jubileum met een nationale tv-campagne en de lancering van een mannenschoenenlijn. Hoewel de coronacrisis het startende merk niet heeft geholpen, denkt mede-eigenaar Kim de Jong dat Tango Shoes er wel doorheen komt. “De basis staat. Vanuit die positie kunnen we verder bouwen”, stelde ze in september in een interview met Schoenvisie.

Beeld: Tango Shoes (Tango Showroom in Kaatsheuvel)