TOP

Stephen Murray EMEA-directeur bij Deckers Outdoor Corporation

Het Amerikaanse schoenenbedrijf, Deckers Outdoor Corporation, heeft Stephen Murray benoemd tot directeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Bij Deckers Outdoor Corporation wordt Murray verantwoordelijk voor de  dochterondernemingen en distributiebedrijven, waaronder Ugg Australia, Teva, Tsubo en Simple Shoes. Hij begint op 1 juni 2011 en zal vanuit het EMEA-hoofdkantoor van Deckers Outdoor Corporation in Richmond, Engeland, gaan werken.

Urban Outfitters
Murray is de voormalige global president van Urban Outfitters. Hij was sinds april 2010 verantwoordelijk voor de Amerikaanse winkels en voor de e-commerce in Noord-Amerika en Europa van de modeketen.
Tot maart 2010 was Murray bij de VF Action Sports Coalition directeur van het schoenenmerk Vans en  het surfkledingmerk Reef. Voor de overname door VF Action Sports Coalition was hij van juli 2004 tot januari 2009 ook al directeur van Vans.

Ideale kandidaat
In een persbericht zegt Angel Martinez, algemeen directeur van Deckers Outdoor Global: “We hebben geruime tijd gezocht naar de ideale kandidaat voor deze functie. Met Steve Murray hebben we de ideale combinatie gevonden van zowel ervaring in de schoenen en lifestyle branche, als deskundige ervaring op wereldniveau.”