TOP

StarCollections gaat verder onder de naam Brands-360

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het samenbrengen van de merkenportfolio's van StarCollections en Brands-360. Vanaf heden communiceren wij uitsluitend nog vanuit Brands-360.

We zijn trots op de merken die wij vertegenwoordigen. De naam Brands-360 sluit aan bij onze positie als international footwear brandhouse dat de merken Björn Borg, NZA New Zealand Auckland, Gaastra, SuperTrash, Levi’s Kids, Karl Lagerfeld, Kendall+Kylie, G. H. Bass&CO, Franklin&Marshall, Colmar, Pajar en Disney tot zijn portfolio mag rekenen.

Als Brands-360 bieden wij merken en business partners diverse faciliteiten en services waaronder design, sourcing, logistiek, marketing, e-commerce en tevens een exclusief opgebouwd internationaal distributienetwerk. Deze mix van mogelijkheden in combinatie met het merkenpakket variërend van sport-lifestyle tot fashion sluit perfect aan bij de 360-graden visie van ons bedrijf.

Onze accountmanagers opereren vanuit de Brands-360 showrooms in Lijnden, Nieuwegein, Antwerpen, Breitscheid en New York. Per april 2020 is ons salesteam versterkt met de komst van Jeroen Bennink. Met ruim 10 jaar aan ervaring bij verscheidene merken in de footwearbranche zal hij zich als Sales Manager richten op de Nederlandse markt.

We kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen. Om al uw vragen te beantwoorden staat ons customer service team 5 dagen per week voor u klaar.

Per mail kunt u ons bereiken via info@brands-360.com. Alle informatie vindt u ook terug op onze vernieuwde website Brands-360.com