Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Sneakerstore Fahrenheit stopt

Aswin Schutte en Maaike van Beurden sluiten de deuren van hun sneakerstore Fahrenheit in Enschede. De twee hebben een goed bod van buurman vanHaren gekregen.

Sneakerstore Fahrenheit verdwijnt uit het straatbeeld van Enschede. “Het nemen van de beslissing was moeilijk, maar wij staan er voor 100 procent achter: wij gaan stoppen met onze mooie winkel”, schrijven eigenaren Aswin Schutte en Maaike van Beurden op Facebook. “Na jaren keihard werken kiezen we nu voor een andere balans tussen werk en privé.” Door drukte hebben de twee geen tijd voor een uitgebreid antwoord, maar Schutte vertelt wel aan Schoenvisie dat ze een goed aanbod hebben gekregen van buurman vanHaren. Dit betekent dat de winkel van vanHaren in Enschede gaat uitbreiden.

“Wij hebben enorm veel zin in de tijd na Fahrenheit en we kijken terug op een geweldige periode”, vertellen Schutte en Van Beurden. “Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen tien jaar bij ons heeft gewinkeld of gewoon even langs kwam voor de gezelligheid. Dat gaan wij missen.” Fahrenheit sluit half augustus definitief de deuren. Tot die tijd houdt de winkel opheffingsuitverkoop.

Jammer

Op Facebook zijn veel reacties te lezen van consumenten die het jammer vinden dat de winkel verdwijnt. ‘Jeetje, ontzettend jammer voor Enschede, maar ongetwijfeld een keuze waar jullie achter staan’ tot ‘waar moet ik nu mijn schoenen kopen’ en ‘wat jammer, jullie service was top’.

Fahrenheit

Fahrenheit wordt in 2008 opgericht door Aswin Schutte en Maaike van Beurden. De winkel is al snel een hotspot voor sneakerliefhebbers. Bekende merken als Adidas Originals, Nike, Reebok, Asics, Puma, Clarks Originals en dr. Martens zijn er te koop.