TOP

Sneakers met een verhaal: Up Shoewear maakt duurzame schoenen voor het goede doel

Het duurzame sneakermerk Up Shoewear van Premium Inc. is ontwikkeld voor en door de leden van de Up Social Club, een stichting die mensen met een afstand tot de samenleving helpt zich te ontplooien. Up is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de regio, zegt accountmanager Remco den Os. “Nu zijn we klaar om de rest van Nederland te veroveren.”
Het eerste dat je ziet als je de Up Social Club in Oud-Beijerland binnenstapt? Sneakers. De entree van het pand, een oud schoolgebouw aan de rand van het centrum, is ingericht als schoenenzaak. Langs de wanden staan kasten waarop de collectie – minimalistische sneakers voor mannen en vrouwen – wordt gepresenteerd. Daarnaast een aantal paskrukken die op schaapjes lijken; in de schoenen is namelijk wol verwerkt. Op een van de muren staat een quote van de Amerikaanse schrijver Edward Everett Hale: ‘Ik ben maar één, maar ik ben één. Ik kan niet alles doen, maar ik kan wel iets doen.

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.schoenvisie.nl

Neem een proefabonnement