TOP

Sneakerness keert terug naar Amsterdam

Na een succesvolle eerste Nederlandse editie van Sneakerness in 2011 strijkt de sneakerbeurs dit jaar opnieuw neer in Amsterdam. In de Westergasfabriek worden op zaterdag 11 augustus 2012 de nieuwste modellen, vintage sneakers en collectors items verkocht.

Volgens de organisatie kwamen er vorig jaar tijdens de eerste editie van Sneakerness duizenden bezoekers uit zowel binnen- en buitenland naar het Westerpark om sneakers te kopen, verkopen of gewoon te bewonderen.

Tijdens de tweede editie van Sneakerness in Amsterdam geven nog meer sneakermerken acte de présence en zijn er veertig stands voor particuliere verkopers.

Randprogramma
Naast de nieuwste trends op sneakergebied, bijzondere collecties, workshops, muziek en een ruilbeurs is er ook een randprogramma. Zo is er voor de kleine sneakerfreaks een speciale kids corner waar ze sneakers mogen customizen. Gedurende de dag zal ook de ‘Lace Race’ plaatsvinden. De persoon die uiteindelijk het snelst een schoen weet te veteren wint een reis naar de finale tijdens Sneakerness in Keulen begin oktober.