TOP

‘Slechte winkelmeters verdwijnen vanzelf door maandelijkse opzegtermijn’ *

Langs een doorgaande weg in het Noordhollandse plaatsje Heiloo zit Melange7, een gemixte winkel zoals die in de retail vaak als voorbeeld wordt genoemd. Op 1.700 vierkante meter heeft ondernemer Yassine Hanyn een restaurant, wijnhandel, bakker, woon-, mode- en accessoirewinkel ondergebracht die bovendien elke dag van 9 tot 21 open is. “Dit is het nieuwe winkelen. De traditionele, fysieke boetiek gaat het niet redden.”
Waarom ben je dit concept in Heiloo gestart, een plaats met nog geen 23.000 inwoners?   Yassine Hanyn: “Geen idee. Althans, ik heb hier niet bewust voor gekozen, het is zo gelopen. Ik woon zelf in Alkmaar, waar ik ook eigenaar ben van 1480Foodbar. Dit pand kwam toevallig voorbij. Ik had dit concept al vijf jaar in mijn hoofd. Ik wilde een totaalconcept creëren waar je een ochtend en middag of middag en avond kunt doorbrengen. Dat kan hier. In Heiloo zijn de kosten lager als je een pand van deze afmetingen wil hebben en hier is genoeg ruimte voor

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de schoenenbranche lezen Schoenvisie

Neem een abonnement