TOP

Shoesme, Falcotto, Naturino en Go Banana’s onder één dak

Het Nederlandse Shoesme en het Italiaanse Falc hebben elkaar gevonden. Vanaf januari 2021 zal Shoesme van Falc de kinderschoenenmerken Falcotto en Naturino vertegenwoordigen in Nederland.

De samenwerking tussen Shoesme en Falc is volgens een persbericht van Shoesme voor beide partijen een goed idee. “In deze tijden van ongekende veranderingen en uitdagingen vinden toonaangevende bedrijven nieuwe mogelijkheden om de business en service een nieuwe invulling te geven. Vanuit dit perspectief, hebben Falc en Shoesme besloten om een samenwerking aan te gaan”, zo schrijft de nieuwe vertegenwoordiger van de Italiaanse kinderschoenenmerken

De samenwerking heeft tot gevolg dat inkopers van kinderschoenen in de Shoesme-showroom in Cast straks terecht kunnen voor vier merken. Hier was al de baby- en kinderschoenen collectie van Shoesme te zien evenals het nieuwe, vegan kinderschoenenmerk Go Banana’s. Hieraan worden nu namens Falc toegevoegd het merk Falcotto voor kinderen die kruipen en de eerste stapjes zetten en het merk Naturino voor kinderen van alle leeftijden.

Beeld: Falcotto