TOP

Shoebaloo sluit winkel in Cornelis Schuytstraat

Shoebaloo verlegt de focus in Amsterdam. De luxe schoenenketen zal daarom de winkel op de Cornelis Schuytstraat gaan sluiten.

Wanneer het precies zo ver is, weten ze nog niet. Maar dat het gaat gebeuren, is zeker. De Shoebaloo-winkel aan de Cornelis Schuytstraat zal binnenkort gaan sluiten. Op zaterdag 13 februari transformeert de zaak in een outlet waar alle merken met meer dan 50 procent korting te koop zijn. Zodra de voorraad op is, zal het filiaal gesloten worden. De sluiting van de winkel heeft alles te doen met de nieuwe focus van Shoebaloo.

Focus

Na de opening van de flagshipstore aan het Koningsplein, de renovatie van de P.C. Hooftstraat en de interesse voor online, zal Shoebaloo zich op deze drie punten gaan focussen komende tijd. De luxe schoenenketen merkt door deze veranderingen een duidelijke stijging van de bezoekersaantallen. “Dit heeft voor een groot deel met het groeiende aantal toeristen te maken die zich veelal in het centrum en rondom de musea vestigen”, laat directeur Marlon Streim weten. “Opmerkelijk is dat de Amsterdammer steeds meer online bestelt, vandaar dat we voor deze strategie hebben gekozen.”