TOP

Shabbies Amsterdam: nieuwe collectie voor zomer 2021

Voor de lente en zomer van 2021 zien we bij Shabbies Amsterdam handgeweven espadrilles, modellen met vierkante neuzen en de mooiste sandalen en sneakers. Uiteraard konden ook comfortabele booties en Westerns niet ontbreken in de collectie. De nieuwe collectie van Shabbies Amsterdam is fris, vernieuwend én met behoudt van de typische stoer en pure uitstraling dat we van het merk gewend zijn.

Shabbies Amsterdam blijft niet achter met duurzame ontwikkelingen. Van oudsher is het merk, o.a. door zijn lokale productie en gebruik van plantaardig gelooid leer, bewust van de impact van de productie. Met veel respect voor de planeet wil het merk haar impact op het milieu minimaliseren om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de fashion industrie. Met dit streven presenteert Shabbies Amsterdam met trots haar eerste vegan collectie! Een 100% biologische collectie met een variatie aan modieuze stijlen gemaakt van ananas, kurk en rubber. Stuk voor stuk ontwerpen die je seizoen na seizoen kunt blijven dragen!

Bij Shabbies hebben ze begrepen dat het niet alleen om het product draait; een eigen magazijn, een team van kwaliteitsmedewerkers, een vernieuwde concurrerende prijsstelling en uiteraard passende marketing ondersteuning – in alles kun je zien dat het merk goed op dreef is.

De gehele lente-zomercollectie 2021 is, op afspraak, te zien in de showroom in Waalwijk.

Meer informatie:

Bente van den Braak | bente@bretoniere.com|06-16455859
Emily Melis|emily@bretoniere.com|06-39610009.