TOP

Septembereditie Micam gaat door op geplande datum

De voorbereidingen voor de 90e editie van Micam zijn van start gegaan. Het evenement blijft staan op de reeds geplande datum, van zondag 20 september tot en met woensdag 23 september 2020 in de Fiera Milano.

Goed nieuws voor de schoenenindustrie: Micam gaat door. Nu de lockdown in Italië stap voor stap versoepeld wordt, kan de sector zich opmaken voor het herstel, laat beursorganisator Assocalzaturifici in een persbericht weten. De voorbereidingen voor de 90e editie zijn inmiddels gestart. Het evenement vindt plaats op de reeds geplande data, zondag 20 september tot en met woensdag 23 september 2020 in de Fiera Milano. “We willen de industrie de kans geven opnieuw op te starten na deze moeilijke periode voor de wereldeconomie”, schrijft de organisatie.

Sprookjesthema

Met Micam #90 begint de beurs aan het tweede hoofdstuk van de #micamtales-serie. Het nieuwe marketingconcept werd afgelopen februari geïntroduceerd met het sprookjesthema ‘Micam in Wonderland’. De campagnebeelden zijn gelijk met de aankondiging vrijgegeven. Tijdens de septembereditie duiken bezoekers dieper het konijnenhol in, aldus Assocalzaturifici. “Denk aan theekransjes in het gezelschap van een wit konijn of een bizarre poging om witte rozen rood te schilderen.” De komende weken wordt meer bekend gemaakt over een aantal nieuwe initiatieven rondom het verduurzamen van de schoenensector, die tijdens Micam #90 worden gelanceerd.

Beeld: Fabrizio Scarpa