TOP

Schutrups Schoenen stunt met ‘zeecontainer-uitverkoop’

Vanaf tweede Kerstdag staan vier gekleurde zeecontainers vol afgeprijsde schoenen voor de winkel van Schutrups Schoenen in Exloo.

De ene winkelier zet speciale rekken in de winkel voor afgeprijsde schoenen, de ander richt een speciale uitverkoophoek in. Schutrups Schoenen pakt het dit jaar wel heel groots aan en heeft vier grote zeecontainers vol met afgeprijsde schoenen voor de winkeldeur staan.

Schoon schip
“We maken volledig schoon schip”, vertelt eigenaar Jan Schutrups tegen nieuwswebsite Emmen.nu. “We hebben vier supergrote zeecontainers in vier verschillende kleuren gehuurd die pal voor de winkel zijn geplaatst.”

Kleuren
De klanten van de schoenenwinkel kunnen de prijzen herkennen aan de kleur van de zeecontainer. “In de rode container kosten de schoenen 24,95 euro per paar, in de blauwe 49,95 euro, in de gele 75,95 euro en in de grijze 99,95 euro”, vertelt de eigenaar.

Ugg, Wolky en Floris van Bommel
Tijdens de uitverkoop gaan schoenen van merken zoals Ugg, Wolky, Shabbies Durea en Floris van Bommel de deur uit voor minder dan de helft van de normale verkoopprijs.

Ruimte
In de containers is verwarming, verlichting en genoeg ruimte aanwezig om de schoenen te bekijken en te passen.

De actie loopt tot 11 januari 2015.