TOP

Schoenvisie start met retailtrainingen

Schoenvisie start met trainingen op maat gemaakt voor retailers en merken in de schoenenbranche. De trainingen zijn praktisch, toegankelijk en geschikt voor mensen in alle lagen van de organisatie.

Foto: Schoenvisie Retail Support

Door corona zijn de ontwikkelingen in het retaillandschap, en in de mode- en schoenenbranche in het bijzonder, in een stroomversnelling terecht gekomen. Veranderingen die veel vragen oproepen, maar ook veel kansen met zich meebrengen. Schoenvisie start met retailtrainingen op maat waarin je als ondernemer leert om die kansen te grijpen. De trainingen zijn toegankelijk, praktisch en geschikt voor werknemers in alle lagen van de organisatie.

Trainingen op maat

De trainingen op het gebied van verkoop, effectief leiderschap en het onderscheidend vermogen van je winkel (Het Winkelkompas) zijn speciaal ontwikkeld voor retailers en merken in de schoenenbranche. Schoenvisie werkt hiervoor samen met de ervaren trainers Marco Overdijk en André Strijker van bureau Stoeten & Partners. Zij hebben vijfentwintig jaar ervaring in de detailhandel en (schoen)mode, waarbij ze zich bezig houden met sales, leiderschap en het ontwikkelen van winkels.

Meer informatie & aanmelden

GeĂ¯nteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmeldingen via deze link contact opnemen met de trainers. Abonnees van Schoenvisie krijgen korting op de trainingen.