TOP

Schoenenreus introduceert schoenmaat 150

Olifant Aja in Ouwehands Dierenpark Rhenen zal deze winter geen last hebben van koude voeten. Op dierendag kreeg Aja uit handen van René de Lege, algemeen directeur van Schoenenreus, twee paar trendy winterlaarzen in maat 150 cadeau. Schoenenreus adopteerde Aja twee weken geleden.

Met een diameter van 45 centimeter per poot en een hoogte van bijna een meter zijn de trendy winterlaarzen een sterk staaltje maatwerk. Het opmeten van de schoenen voor Aja gebeurde in samenwerking met haar vaste pedicure. Voor het vervoer van de laarzen naar het olifantenverblijf moest een vrachtwagen ingeschakeld worden. René de Lege van Schoenenreus: “Al met al best wel een operatie, want de laarzen pasten niet in mijn achterbak. Maar goed, als reuzen onder elkaar doe je graag wat extra’s, zeker op Werelddierendag. Als deze nieuwe laarzen bevallen, dan breiden we de garderobe  van Aja misschien uit met een paar Spaanse sloffen”.

 

Schoenenreus en Ouwehands Dierenpark
Schoenenreus adopteerde Aja naar aanleiding van een samenwerkingsovereenkomst met Ouwehands Dierenpark Rhenen. De steun van Schoenenreus aan Ouwehands Dierenpark wordt gebruikt voor de dagelijkse verzorging en verrijking van de olifanten, natuur- en milieueducatie, de instandhouding van het dierenpark, internationale fok- en herintroductieprogramma’s en het behoud van bedreigde natuur. De laarzen worden na dierendag opgehangen bij het verblijf van Aja en zullen dan ook te bekijken zijn voor het publiek.