TOP

Schoenenlijn United Colors of Benetton nu ook beschikbaar voor wholesale

De schoenencollectie van United Colors of Benetton is vanaf zomer 2021 ook voor de wholesale beschikbaar, met Looks Agencies als agent.

De schoenenlijn van United Colors of Benetton werd tot nu toe alleen in de eigen brandstores verkocht, maar is vanaf zomer 2021 ook voor de wholesale in te kopen. Dat meldt agentuur Looks Agencies, die de vertegenwoordiging voor de Benelux op zich neemt, in een persbericht. United Colors voor Benetton werkt voor de footwearcollectie samen met het Italiaanse U.B.C. United Brands, dat ook voor Roberto Cavalli Sport werkt en jaarlijks meer dan 4 miljoen schoenen produceert.

Spraakmakend en kleurrijk

United Colors of Benetton staat bekend om twee dingen: de spraakmakende campagnes en kleurrijke kleding. Die lijn is doorgetrokken naar de schoenencollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. De winkelverkoopprijzen van de sneakers zijn tussen de €60,- en €100,- en die van de slippers en sandalen tussen de €15,- en €35,-. De campagne en uitlevering voor zomer 2021 verlopen in twee blokken: van 10 juli tot en met 20 augustus voor levering in januari en vanaf 20 augustus tot en met 20 september voor levering eind februari/begin maart.

Over Looks Agencies

Looks Agencies werd in 2002 opgericht door Marie-Laure Romanski en Dennis Thijssens en vertegenwoordigt modieuze schoenen- en accessoiremerken in het midden- en hoogsegment. Naast United Colors of Benetton bestaat het portfolio uit de merken Bibilou, Carmens, Colors of California, Donna Carolina, Fiamme, Gianni Chiarini, Janet & Janet en Patrizia Pepe voor de Benelux en de merken Lola Cruz en U.S. Polo Assn. voor België en Luxemburg. Het agentschap is gevestigd in Antwerpen.

Een sneak peek van de zomercollectie 2021:

Beeld: United Colors of Benetton