TOP

Schoenendagen in Cast door in aangepaste vorm

De Schoenendagen in Cast gaan door op de geplande datum, van zondag 7 tot en met dinsdag 9 maart 2021, in aangepaste vorm.

De Schoenendagen in Cast starten zoals gepland op zondag 7 maart, laat de beursorganisatie weten. Tot en met dinsdag 9 maart zijn alle showrooms in het centrum facultatief geopend. Vanwege de verlengde lockdown is de gastexpo noodgedwongen geannuleerd. Wel nemen een aantal gastleveranciers aan de beurs deel om inkopers met reeds gemaakte afspraken te kunnen treffen. Zij nemen hun intrek in showrooms op de tweede verdieping. Het gaat om Ilse Jacobsen (showroom 428), Merrell (showroom 427), Premium Inc. met de merken Cruyff, l’Ascolana, PME Legend en UP Shoewear (showroom 428) Shoecolate (showroom 436) en Scapa (showroom 445, op 7 en 8 maart aanwezig).

De beurskalender verandert als gevolg van corona doorlopend. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk hier voor een overzicht van alle mode- en schoenenbeurzen voor inkoopseizoen winter 2021-2022, die steeds wordt bijgewerkt.

Veilig inkopen

Veilig en op afspraak inkopen kan, benadrukt de organisatie, die bezoekers en exposanten vraagt de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Ook aan de lunch is gedacht: de catering is elke werkdag en op zondag 7 maart geopend voor afhalen.

Foto: Cast