TOP

Schoenen van de Graaff voegt wederom nieuw merk toe aan portfolio voor zomer 2019

Schoenen van de Graaf gaat vanaf zomer 2019 naast het Italiaanse sandalenmerk EHM, ook het sneakerlabel Est. 18 vertegenwoordigen.

Schoenen van de Graaff – agent van onder andere Donna Carolina, Volare en Lilian – gaat vanaf zomer 2019 ook Est. 18 vertegenwoordigen. Het Italiaanse sneakermerk is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende Europese agenten, winkeliers en een Italiaanse schoenfabrikant. Het merk wil een sneakercollectie brengen die comfortabel en modisch is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. De schoenen hebben een winkelverkoopprijs van €109,95 tot €159,95 met een marge van 2.8.

Schoenen van de Graaff maakte eerder al bekend dat het vanaf zomer 2019 ook het Italiaanse sandalenmerk EHM heeft toegevoegd aan het portfolio.

Comfort

Om de sneakers zo comfortabel mogelijk te laten lopen, zijn de schoenen sachetto gemaakt en hebben inlegzolen van memory-foam. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van Italiaans leer en kalfsleren voeringen, zodat transpiratievocht snel absorbeert. Naast basics voor zowel mannen als vrouwen zijn er modellen met (afneembare) patches, perforaties en glitterversieringen.

De collectie van Est. 18 is vanaf nu te vinden in de showroom van Schoenen van de Graaff in schoenencentrum Cast in Nieuwegein (showroom 253).
Est 18 SS19 (2)
Est 18 SS19 (3)
Est 18 SS19 (4)
Est 18 SS19 (5)