TOP

Schoenen van Alexander McQueen zijn meer dan alleen mooi

Het merk Alexander McQueen is, ondanks de dood van de naamgever in 2010, nog steeds springlevend. Ieder jaar weer komt dit merk weer met een schitterende collectie schoenen, kleding en accessoires. Natuurlijk moet je voor een paar Alexander McQueen schoenen flink in de buidel tasten, maar dan heb je ook wel wat!

Alexander McQueen schoenen zijn stoer of elegant, kleurig of juist ingetogen, hypermodern of juist klassiek. Juist door deze variatie in de verschillende ontwerpen zijn deze schoenen voor iedereen. Wist je dat er zelfs babyschoentjes van dit merk beschikbaar zijn? Al vanaf maat 21 kun je bij Alexander McQueen terecht!

Schitterend en toch draagbaar

Wanneer je gaat voor uitstekende kwaliteit en comfort, dan kom je vanzelf bij de schoenen van Alexander McQueen uit. Voor het maken van de sneakers, pumps, sandalen en boots worden alleen de beste materialen gebruikt. Deze materialen zorgen er niet alleen voor dat de schoenen er schitterend uitzien, maar ook dat ze zeer comfortabel te dragen zijn.

Wat denk je van die mooie oversized sneakers onder een skinny jeans? Of die schitterende pumps onder een jurkje? Je kunt met de verschillende modellen van Alexander McQueen werkelijk alle kanten op.

Schoenen als collectors item?

De schoenen van Alexander McQueen zijn meer dan alleen fijn om te dragen. Er zijn zelfs mensen die een verzameling van schoenen van dit merk hebben. In die collectie vind je dan natuurlijk de nieuwste modellen, maar ook de vintage Alexander McQueen schoenen worden vaak verzameld. Hoe belangrijk het werk van Alexander McQueen is (geweest) voor de wereldwijde schoenmode is gemakkelijk na te gaan. Diverse musea, waaronder het Metropolitan Museum of Art in New York, hebben een tentoonstelling aan het merk gewijd.

Bestel je schoenen online

Om de schoenen van Alexander McQueen te bemachtigen hoef je niet naar een winkel. Je kunt deze schoenen heel goed online bestellen. Wil je jouw perfecte paar kopen, maar wacht je liever op de sale? Dan kun je dit paar opslaan in je wishlist. Je krijgt dan automatisch een melding wanneer je ze nog voordeliger kunt aanschaffen.