TOP

Scapino opent 170e filiaal

Schoenenketen Scapino opende een nieuwe winkel in Alkmaar. Hiermee komt de teller van het bedrijf op 170 winkels.

Het nieuwste filiaal van Scapino opende onlangs in Alkmaar. Dit brengt het totaal aantal Nederlandse winkels van de retailer op 170 stuks. Het nieuwste filiaal is één van de 15 Scapino-filialen dat volgens het nieuwe concept is ingericht. De komende tijd is de zaak van plan om steeds meer winkels te openen met deze uitstraling.

Het bedrijf licht in een persbericht toe waarom ze voor de locatie in het winkelcentrum de Mare, kozen: “Vanwege de fijne ligging. Het winkelcentrum biedt gratis parkeergelegenheid, het pand zit naast de Action en bovendien past het winkelend publiek goed bij de doelgroep van Scapino.”

Op de voorgevel van het pand is het nieuwe logo te zien. Voor de nieuwe winkels nam Scapino afscheid van het geel uit de oude huisstijl, zo zegt algemeen directeur Edward Doornbos: “De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het ‘groter dan’- teken staat voor ‘meer Scapino’.  Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!”