TOP

Sabu Schuh & Marketing gaat samenwerking aan met GMS

Inkooporganisatie Sabu Schuh & Marketing en detaillistenverband GMS hebben een strategische inkoopsamenwerking afgesloten.

Inkooporganisatie Sabu Schuh & Marketing en detaillistenverband GMS Verbund hebben besloten om hun krachten te bundelen op het gebied van goederenlevering. Het doel hiermee is om de inspanning voor alle betrokken partijen te verminderen door de activiteiten samen te voegen. Tegelijkertijd willen de twee partijen ook betere aanbiedingen leveren voor de aangesloten gespecialiseerde dealers. “We hebben een belangrijke stap gezet voor onze dealers en denken dat dit iedereen ten goede zal komen,” vertellen Stephan Krug, ceo Sabu, en Thomas Schulte-Huermann, ceo GMS, in een persbericht.

Aangezien beide groepen al centraal gereguleerd worden via de RSB Retail + Service Bank in Kornwestheim, kunnen de processen hier ook worden geoptimaliseerd. Leveranciers hoeven in de toekomst slechts één contract te onderhouden om te werken met 2.500 gespecialiseerde detailhandelaren. Centrale regulering, processen en interfaces worden dus vereenvoudigd voor alle betrokkenen.