TOP

s.Oliver Shoes breidt kindercollectie uit

Kleine voeten hebben grote potentie. Met deze insteek heeft s.Oliver de collectie kinderschoenen voor de lente en zomer van 2021 aanzienlijk uitgebreid met nieuwe modellen en nieuwe maten.

Shoe.com GmbH & Co. KG, een dochteronderneming van de Duitse Wortmann Group, ziet vooral in de kindercollectie van s.Oliver veel potentie voor groei. In januari konden bezoekers van Expo Riva al zien welke weg de juniorcollectie in ging slaan en dit kon op positieve reacties rekenen. Sindsdien is verder gewerkt aan de nieuwe modellen, met nieuwe buitenzolen, de toevoeging van innovatieve materialen en een nieuwe maatvoering.

Grote vraag

Schoenen die voorheen uitsluitend verkrijgbaar waren vanaf maat 30 of 33, zijn er nu vanaf maat 28. Heiko Hüdepohl, managing director van Shoe.com, heeft hoge verwachtingen van de kleinere maatjes. “We bieden retailers nu vier stijlen aan die verkrijgbaar zijn vanaf maat 20. De vraag naar schoenen voor de allerjongsten is groot en we zijn er nu in geslaagd deze kloof in onze collectie te dichten.”

Sportief

De collectie voor kinderen valt op door de sportieve uitstraling. Sneakers in alle soorten bepalen het beeld met een cleane look en praktische details zoals klittenband sluitingen en elastische veters. Voor warme zomerdagen zijn er sandalen. Meisjes hebben de keus uit een groot aantal modellen met glitter, spiegelende materialen en speelse applicaties. Voor jongens zijn er neon accenten of een camouflage look.

Beeld: s.Oliver Footwear