TOP

Rob Kamphues ambassadeur voor Rucanor

Rob Kamphues gaat het team van Rucanor-ambassadeurs versterken. Hij wordt een van de gezichtsbepalers in de campagne voor Rucanor Footwear, waarin de RUbber CANvas ORiginals de hoofdrol spelen.

Martijn Nelissen, CEO van Rucanor, is blij Rob Kamphues als ambassadeur te mogen verwelkomen. “Wij zijn er trots op om met Rob te gaan samenwerken. In 2011 is het 55 jaar geleden dat Rucanor is opgericht en wij als eerste merk in Europa de originele gymschoen, gemaakt van rubber en canvas introduceerden. Dat gaan wij de komende tijd, in samenwerking met Rob, stevig onder de aandacht brengen.”

Reünie
Rob Kamphues ziet het ambassadeurschap als een soort reünie: “Ik heb vroeger heel fanatiek getafeltennist, op donkerblauwe Rucanor schoenen. Ik was op die schoenen onverslaanbaar en toen ze waren versleten heb ik stad en land afgezocht naar eenzelfde paar, maar niet meer kunnen vinden. Dus fijn dat we opnieuw gaan samenwerken en bijzonder om te zien dat die RUbber CANvas ORiginals nog steeds bestaan en zo populair zijn!”

Activiteiten in de winkel
Rob Kamphues zal tijdens publieke optredens verschillende modellen van Rucanors RUbber CANvas ORiginals dragen. Daarnaast wordt op de website regelmatig verslag gedaan van de race-activiteiten van Rob Kamphues in de GT4 Legend Cup. Deze activiteiten gaan ook de rode draad vormen bij de ontwikkeling van sales promotion activiteiten rond RUbber CANvas ORiginals bij de professionele schoenvakhandel. Martijn Nelissen: “De activiteiten van Rob passen prima bij het beeld dat wij met RUbber CANvas ORiginals willen neerzetten. Op dit moment worden de plannen uitgewerkt. In het komende najaar gaan wij Rob Kamphues en Rucanor Footwear zeker terugzien in de winkel. Bovendien hebben wij met Rob afgesproken dat hij met ons gaat meedoen bij een activiteit voor de Stichting Doe een Wens. Daar krijgen wij met z’n allen een goed gevoel bij.”