TOP

Reinhard Frans en Pure Luxe brengen Gentleman’s Sneaker

Het Nederlandse schoenenmerk Reinhard Frans en Pure Luxe Magazine hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is de Gentleman’s Sneaker die klasse en luxe combineert met het vakmanschap van de schoenmaker.

Toen Floris Wyers, oprichter van Pure Luxe Magazine, de eerste keer de Amsterdamse Flagship store van Reinhard Frans binnenliep wist hij meteen dat hij wilde samenwerken. Als fervent schoenliefhebber was hij hiervoor benaderd door Jasper Withaar, partner van Reinhard Frans. “Waar Floris alles weet over de wereld van luxe, in de meeste brede zin van het woord, weten wij alles over de handmade gentleman’s shoes. Deze samenwerking kon alleen maar goed uitpakken”, aldus Jasper.

In de Gentleman’s Sneaker komen beide werelden samen. De sneaker is gemaakt van Italiaans kalfsleer wat de schoen een sportieve, elegante en luxe uitstraling geeft. De naturel rubberen zool en memory foam binnenzool zorgen voor het draagcomfort. Het speciale One Sleeve Mechanisme zorgt daarnaast voor een comfortabele instap en past zich volledig aan de voet aan. Geen veters meer strikken, maar wel het uiterlijk ervan.

De Gentleman Sneaker is verkrijgbaar in de kleuren cacao brown, camouflage green, midnight blue, nardo grey en platinum white. Ze zijn te koop bij de tien flagship stores van Reinhard Frans voor 235 euro.

Beeld: Reinhard Frans