Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van schoenvisie.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Rehab werkt samen met Ben Saunders

Schoenenmerk Rehab heeft voor Ben Saunders, de eerste winnaar van talentenjacht The Voice of Holland, een speciale versie van de 'Kurt' ontwikkeld, geïnspireerd door de jaren dertig.

De zanger is momenteel razend populair. Hij kreeg ruim twee miljoen hits op YouTube, drie nummer-1 hits, heeft ruim 125.000 volgers op Twitter, 270.000 vrienden op Hyves en zijn real life-show trekt wekelijks 700.000 kijkers.

Ambassadeur
Als ambassadeur van Rehab draagt Ben verschillende schoenen van Rehab, maar tijdens zijn optredens zal hij uitsluitend deze ‘Rehab Ben Saunders Limited’ dragen. Eind april staat Ben in het voorprogramma van Kane in Ahoy en later dit jaar is hij te gast bij Marco Borsato in het Gelredome. Ook is hij komende zomer op een aantal grote festivals te zien en te horen.

Cd cadeau
Op vrijdag 22 april wordt het eerste album van Ben Saunders gelanceerd. Rehab heeft dit moment uitgekozen om de ‘Rehab Ben Saunders Limited’ aan verschillende winkels te leveren. De ‘Kurt’ is verkrijgbaar in twee verschillende kleurcombinaties: zwart-wit en bruin-zand. Klanten krijgen de cd cadeau bij aankoop van een paar Rehab-schoenen. Daarnaast is er een landelijke promotiecampagne via sociale media, advertenties in zowel landelijke media, op internet en de Rehab-website.