TOP

Red-Rag steunt Villa Pardoes met speciale sneakers

Red-Rag lanceert voor zomer 2022 een speciale collectie voor Villa Pardoes, een stichting die zieke kinderen een onvergetelijke vakantie wil bezorgen. Het gaat om twee sneakermodellen (boys & girls), waarvan een deel van het bedrag naar het goede doel gaat.

Genieten van een onbezorgde vakantie is helaas niet voor iedereen weggelegd. Voor gezinnen met een ernstig ziek kind is dit niet zo vanzelfsprekend. Zij zijn welkom in het Villa Pardoes-vakantiepark in Kaatsheuvel, vlakbij de Efteling, waar ze dankzij de hulp van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Villa Pardoes is volledig afhankelijk van sponsoring om dit alles mogelijk te maken. P.J. Klerx en Zonen (Klerx Schoenen) wil hier met hun schoenenmerk Red-Rag graag een bijdrage aan leveren, meldt het bedrijf in een persbericht.

Special edition

Daartoe lanceert Klerx Schoenen voor zomer 2022 een speciale Red-Rag x Villa Pardoes-sneakerlijn. Die bestaat uit twee modellen, een voor jongens en een voor meisjes. Voor elk verkocht paar doneert het bedrijf een deel van het aankoopbedrag aan de stichting. “We zijn nu op zoek naar winkeliers die willen helpen de actie tot een succes te maken”, laat het merk weten. Retailers kunnen instappen bij een minimale afname van twee keer zes paar.

Red-Rag hoopt niet alleen een mooi bedrag te kunnen doneren, in samenwerking met de detailhandel wil het merk ook het werk van Villa Pardoes bij consumenten onder de aandacht brengen. Dealers kunnen putten uit een speciaal samengestelde toolbox met onder andere een video, banner voor op de website, content voor social media en POS-materiaal voor in de winkel.

Sponsoractie

Het is niet voor het eerst dat Klerx Schoenen zich inzet voor Villa Pardoes. Twee jaar geleden organiseerde het bedrijf al een sponsoractie met hun merk Develab, waarbij 3000 euro werd opgehaald. Klerx Schoenen is eigenaar van de merken Develab (kinderschoenen) en Red-Rag (kinder- en vrouwenschoenen) en agent voor Paul Green. Gevestigd in Waalwijk, is Villa Pardoes zo dichtbij gelegen dat de twee praktisch buren zijn.

Beeld: Red-Rag