TOP

Puma lanceert ‘She Moves Us’ platform om vrouwen te inspireren

Sport en lifestyle merk Puma lanceert ‘She Moves Us’, een platform om vrouwen te eren die op het gebied van cultuur en sport grenzen hebben verlegd. Het merk heeft haar bekendste female brand ambassadors bij elkaar gebracht om andere vrouwen over de hele wereld te inspireren.

Met vele ambassadeurs zal Puma over heel 2021 motiverende content brengen waaronder talks, video’s en interviews met vrouwelijke rolmodellen. ‘She Moves Us’ vertelt wat de vrouwelijke Puma-ambassadeurs inspireert, door welke vrouwen ze geholpen zijn, hoe ze uitdagingen in hun privé- en werkleven hebben aangepakt en hoe ze de top hebben bereikt in hun werkveld. Door het verbinden van deze ambassadeurs met vrouwelijke consumenten over de hele wereld, wil Puma een wereldwijd netwerk creëren waar wordt gepraat over onderwerpen die belangrijk zijn voor (jonge) vrouwen.

Dua Lipa

Ook Dua Lipa is onderdeel van de ‘She Moves Us’ beweging. “Het delen van succesverhalen maakt deel uit van het veranderen van de status quo, vooral op gebieden als sport en entertainment waar prestaties van mannen vaak meer aandacht krijgen”, zegt de bekende zangeres. “Vrouwen zijn op zoveel gebieden al goed bezig en het vieren van hun prestaties moedigt ook beginnende talenten aan om stappen te maken! Daarom ben ik zo dankbaar dat ik voor Puma een rol mag spelen in de ‘She Moves Us’ campagne. We kunnen nu de wereld laten zien wat we allemaal kunnen!”

Yade Lauren

Zangeres en songwriter Yade Lauren is als Puma ambassadeur trots dat ze deel uitmaakt van de ‘She Moves Us’ beweging. “Alle vrouwen om me heen inspireren me elke dag. Vrouwen zijn magisch, krachtig en ontzettend sterk.” Het advies van Yade aan jonge vrouwen is dan ook: “Geloof in jezelf. Er zijn nog te veel jonge vrouwen die zichzelf kleiner maken dan ze zijn.” 

Women Win

‘She Moves Us’ motiveert jonge vrouwen ook door Puma’s samenwerking met Women Win, een wereldwijd vrouwenfonds dat sport gebruikt om gelijkheid tussen de geslachten te verbeteren. Puma zet haar communicatiekanalen in om deze beweging wereldwijd te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. Een ander voorbeeld is de Puma Academy, een female empowerment platform met gratis masterclasses. De Puma Academy moedigt jonge vrouwen aan om zich om op hun sterke punten te focussen, zich te ontwikkelen en anderen te inspireren. 

Beeld: Puma